tiistai 8. heinäkuuta 2014

Vapaa muisti ja vapaata muistia Windows PC

Tietokoneen muistiin, yleisemmin kutsutaan RAM (Random Access Memory), on osa konetta, joka tallentaa tiedostoja ja ohjelmia, jotka ovat parhaillaan tai on äskettäin käyttää tietokoneen. Kun tietokone tarvitsee suorittaa ohjelman, se lataa se kiintolevyltä ja tallentaa sen väliaikaisesti RAM. Täällä se pysyy, kunnes tietokone lopettaa käynnissä ohjelma tai tietokone on sammutettu. Kaikki RAM-muistiin tallennetut menetetään, kun tietokone sammuu.

Kannettavien akut SAMSUNG NP-RF711-S02UK NP-RF711-S03

Free Memory and Available Memory in your Windows PC 
Kannettavien akut SAMSUNG NP-R465H NP-R428 NP-R429

Muistin käyttö Windows XP

Yksinkertaisemmin, RAM on työtila tietokoneesi käyttää tallentaa ja ajaa aktiivisia ohjelmia ja tiedostoja. Suuremmat työtilan, enemmän ohjelmia se voi käsitellä ja nopeammin tietokone ajaa niitä. Tämä voi kuitenkin tulla vähän sekava käyttäjille Windows XP ja edelleen. Näille käyttäjille Windows näyttää neljään ryhmään RAM alla muistin käyttö tilastoja: Ilmainen, saatavilla, välimuistin, ja Total.

Yhteensä muisti on itsestään selvä. Tämä on kokonaismäärä fyysisen muistin, että Windows on pääsy. Välimuistissa oleva muisti on osa RAM, jota on käytetty järjestelmän äskettäin. Kaksi,Twinhead Akut että sinun täytyy olla huolissaan ovat kaksi, jotka ovat kaikkein sekava, käytettävissä ja vapaata muistia. To jokapäiväiseen käyttöön, nämä luokat näyttävät samat, mutta ne mittaavat kahta eri muistia.

Free Memory and Available Memory in your Windows PC 
Kannettavien akut SMP-LMXXSS6 Fujitsu-Siemens Amilo L1310G 
Muistin käyttö Windows 8

Mitä on vapaa muisti?

Vaikka vapaan ja käytettävissä olevanSONY Akut muistin molemmilla on samanlainen kuulostava nimiä, vapaata muistia on juuri sitä, mitä se väittää olevansa. Tämä on muisti, joka on tällä hetkellä käytössä järjestelmä ja ei sisällä hyödyllisiä tietoja lainkaan. Se on vapaasti käyttää järjestelmän milloin tahansa. Yksinkertaista.

Mitä on saatavilla muisti?

Tässä kun asiat saada hieman hankala. Käytettävissä olevan muistin määrä sisältää kaikki muisti, joka on käytettävissä järjestelmässä. Vaikka tämä kuulostaa hyvin samanlainen vapaata muistia, se on itse asiassa laajempi luokka, joka sisältää sekä vapaan ja välimuistissa muistin. Siksi oman tason ilmainen ja käytettäviToshiba Akutssä olevan muistin vaihtelevat, riippumatta niiden kaltaiset nimet ja toiminnot.

Käytettävissä oleva muisti on tärkeä rooli uudemmissa versioissa Windows. Alkaen Windows 7, Windows alkaa pre-load-tiedostot käytettävissä olevan muistin, että se voi tarvita tulevaisuudessa. Ajatuksena on, että jos jotkut näistä tiedostoista on jo istuu RAM, koet huomattava kasvu nopeuden koneen. Jos tämä muisti tulee olemaanTiny Akut toimettomana muutenkin, miksi ei käytä sitä? Jos nämä tiedostot ei tarvita, ne ovat helposti vaihtaa pois RAM, jotta tilaa jotain muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti