perjantai 4. heinäkuuta 2014

Opas BUGCODE PSS VIESTI ALLEKIRJOITUS Blue Screen of Death Error

BUGCODE_PSS_MESSAGE_SIGNATURE BSOD (Blue Screen of Death) virhe saattaa näkyä aikana alustusprosessia Windows Vista, XP ja 2000, ja Windows 7 ja 8. Se tarkoittaa, että sovellus käynnissä järjestelmä on korvattu järjestelmän tiedosto, tuloksena on hätä shutdown tietokone estää tietojen häviämisen päässä tallentamattomat työt. Se syntyy, kun käyttöjärjestelmä on löytänyt virheellinen tiedosto allekirjoituksen jälkeen, kun se on tehnyt tarkastuksen tiedoston pätevyyttä.

Tämä BSOD virhe johtuu yleensä vioittunut Windowsin järjestelmätiedostot. Vaurio tiedostot voivat ne ovat aiheutuneet virheellisestä poistaminen laitteen tai sovelluksen, tai epätäydellinen asennus. Samoin epätäydellinen asennuksen poiston tai haittaohjelmia hyökätä johtaa myös vaurioitunut järjestelmätiedostoja.Kannettavien akut Fujitsu Amilo C1300 D142 BP-8050S BP-8050(S)

Tämä BSOD virhe tunnetaan myös nimellä "BUGCODE_PSS_MESSAGE_SIGNATURE" ja "STOP 0x000000C3″. Jotkut käyttäjät Windows ovat raportoineet tämän virheen, joka yleensä tulee näyttöön alustuksen aikana järjestelmä:

45

Kannettavien akut Fujitsu Siemens Amilo Pi2540 Pi-2540 4400mAh

Voit ratkaista BUGCODE_PSS_MESSAGE_SIGNATURE BSOD virhe korvaamalla vahingoittunut tai korruptoitunut järjestelmä tiedosto kelvollinen tiedosto toimittama Windows. Voit tehdä tämän palauttamalla tiedoston kuvan varmuuskopio käyttöjärjestelmän.

Voit myös ratkaista tämän BSOD virhe suorittamalla järjestelmän palauttaminen, joka on ominaisuus Windows, jonka avulla käyttäjä voi palauttaa tietokoneen aiempaan aikaa voidakseen toipua toimintahäiriö.Kannettavien akut FUJITSU-SIEMENS Amilo La-1703 SMP-EFS-SS-22E-06 SMP-EFS-SS-26C-06

Suorittaa Järjestelmän palauttaminen, sinun täytyy aloittaa tietokone ja kirjaudu sisään järjestelmänvalvojana. Napsauta Käynnistä-painiketta ja sitten peräkkäin valitse valikosta Kaikki ohjelmat, Apuohjelmat, Järjestelmätyökalut ja sitten Järjestelmän palauttaminen. Alkaen avautuvassa ikkunassa, valitse vaihtoehto Palauta tietokone aiemman ajankohdan, ja valitse sitten Seuraava. Sinun täytyy valita palautuspisteen luettelosta palautuspiste vaihtoehtoja, jotka näkyvät ikkunassa ja valitse sitten Seuraava. Seuraa ohjeita ja ohjeita, jotka näkyvät näytöllä, anna palauttaminen loppuun ja käynnistä sitten tietokone uudelleen.Kannettavien akut Fujitsu Esprimo Mobile V6555 SDI-HFS-SS-22F-06

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti