lauantai 14. kesäkuuta 2014

Opas ATDISK DRIVER SISÄINEN Blue Screen of Death Error

"ATDISK DRIVER sisäinen" BSOD (Blue Screen of Death) virhe ilmenee käynnistyksen aikana käyttöjärjestelmän ja kun järjestelmä on ollut toiminnassa takia viallinen laiteohjaimen. Error sammuu automaattisesti järjestelmän vuoksi sisäisen virheen tai vian laiteohjaimen, joka on asennettu kovalevylle tietokoneen. Muita tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa tämän BSOD virhe on laiteviasta ja ristiriitaisuuksia Basic Input / Output System (BIOS)-asetuksia.

Tämä BSOD virhe tunnetaan myös nimellä "ATDISK_DRIVER_INTERNAL" ja "Windows STOP 0×00000042″. Se näyttää virheilmoituksen, joka kertoo käyttäjälle, että sammutus toteutetaan vahingoittumisen estämiseksi järjestelmään.

Voit korjata "ATDISK DRIVER sisäinen" BSOD virhe käynnistämällä järjestelmä vikasietotilassa tarkistaa, jos virhe toistuu. Voit myös ratkaista tämän ongelman suorittamalla perustoiminnot alkaen uusin ajuri ja laitteiston että on asennettu. Voit tehdä tämän, perua muutokset ja puhdistaa järjestelmän rekisterin, sitten seurata suorituskykyä tietokoneen ja tarkkailla, jos järjestelmä tulee vakaa jälkeen paluuta.


Palata järjestelmään muutoksia, sinun täytyy palauttaa järjestelmän Viimeisin toimiva kokoonpano. Joudut käynnistämään tietokoneen ja valitse F8 valikon, joka esittää merkkipohjainen valintoja käyttöjärjestelmän ennen Windows-logo tulee näkyviin. Napsauta Lisäasetukset-valikko ja käyttää osoittimena Viimeisin toimiva kokoonpano, ja paina sitten ENTER. Suoritettuaan palautus, joudut käynnistämään tietokoneen vikasietotilassa ja poista viimeisimmät muutokset järjestelmään, kuten asentamalla uusia laitteita, laiteohjaimet, ja järjestelmän päivitykset. Palauttaminen järjestelmä ei vaikuta henkilökohtaiset tiedostot.

Voit myös ratkaista tämän ongelman tarkistamalla yhteydet asennetut laitteet ja yhdenmukaisuuden vahvistamisesta laitteen kuljettaja järjestelmään. Voit tehdä tämän suorittamalla todentaminen Microsoft Hardware Compatibility List arvioida, onko juuri asennettu laitteeseen ja kuljettaja ovat yhteensopivia käyttöjärjestelmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti