keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Top 5 Things to Know Driver Reviver

Kun ostat Driver reviver, se tekee fantastista työtä skannaus tietokoneeseen ja päivittää kaikki ajurit. Eikä siinä kaikki, että tuote tarjoaa, vaikka. Haluamme näyttää sinulle lyhyen top 5 lista mitä tarvitsee tietää Driver reviver.

  1. System Kuljettajan Backup

    Napsauta Backup (double nuoli)-kuvaketta. Valitse sitten Start Backupvarmuuskopioida tietokoneen koko sarja kuljettajia. Tämä on hyödyllistä ajaa ensin, jos jotain tapahtuu aikana kuljettaja päivitys. Voit varmuuskopioida kaikki ajurit, tai vain tiettyjä niistä.


    Top 5 Things to Know about Driver Reviver 
    System Kuljettajan Backup
  2. System Kuljettajan palauttaminen

    Napsauta Backup (double nuoli)-kuvaketta. Valitse sitten Aloita palautus. Tämä palauttaa osan tai kaikki varmuuskopioidut kuljettajat varmuuskopio aiemmin luomasi.


    Top 5 Things to Know about Driver Reviver 
    System Kuljettajan palauttaminen
  3. Yleiset asetukset

    Napsauta Options (vaihde) kuvaketta. Valitse Yleiset-välilehti. Yleiset asetukset,voit päättää aloittaa skannauksen automaattisesti, kun Kuljettajan reviver on käynnistetty, tai odota kunnes voit käynnistää sen käsin. Tämä vaihtoehto on oletuksena pois päältä. Voit myös päättää ajaa Driver reviver käynnistyksen yhteydessä. Tämä vaihtoehto on oletusarvoisesti käytössä.


    Top 5 Things to Know about Driver Reviver 
    Sijainti
  4. Ajastimella

    Napsauta Options (vaihde) kuvaketta. Valitse Yleiset-välilehti. AlleAikatauluasetukset, valita, haluatko suorittaa ajoitetun tarkistuksen kerran, joka päivä, joka viikko, tai ei ollenkaan. Valitse sitten päivämäärä ja kellonaika tai viikonpäivä, valitse Käytä perustaa oman ajoitetun tarkistuksen.


    Top 5 Things to Know about Driver Reviver 
    Ajastimella
  5. Ohjaimen tiedot

    Ajamisen jälkeen skannaus napsauttamalla Tiedot-linkkiä vieressä yksi out-of-date kuljettajia. Voit lukea monia yksityiskohtia kuljettaja, kuten sen tyyppi ja kuka kustantaja.


Top 5 Things to Know about Driver Reviver 
Ohjaimen tiedot
Meillä lisää vinkkejä , joiden avulla voit parantaa ja optimoida tietokoneen. Klikkaa tästähallita liittymisasetuksiasi, ja varmista, että olet rekisteröitynyt meidän Vinkit uutiskirjeen.

Kiitos vielä kerran!

ReviverSoft Team

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti