maanantai 30. kesäkuuta 2014

AMD Catalyst 14.3 Beta V1.0 Ajurin tiedot, tiedot ja ladata tiedot

Juuri eilen, AMD julkaisi uusia beta ajureita niiden monia näytönohjaimia. Kertoimet ovat, sinulla on joko oma AMD tai kortti, kilpailijoista, nVidia tai Intel.

Olettaen sinulla on AMD kortti, se voi olla hyvä idea napata tämän ohjaimen, varsinkin jos pelaat viime peleissä. Tässä lista tiettyjä parannuksia, vaikka voit nähdä parannuksia muissa peleissä.

  • Thief tarjoaa nyt tukea AMD Mantle ja AMD True Audio ja pätkivä aikana Crossfire tila on parantunut
  • Call of Duty: Ghosts nyt parantaa tasoa latausajat käytettäessä QUAD CrossFire profiili
  • On yleisesti audio korjauksia ja parannuksia käytettäessä CrossFire
  • Battlefield 4 korjauksia V-Sync kysymyksiä

AMD Catalyst 14.3 Beta V1.0 Driver Details, Specs and Download Information 
Radeon HD 7990 on yksi monista kortteja joihin tämä päivitys vaikuttaa.

Kannettavien akut Fujitsu Siemens Amilo Pi3560 Pi3660 EF7A Series

Kuten aina beta ajurit, asentaa omalla vastuullasi, kun on riski mahdollisista vioista selvitettyä ennen virallista julkaisua. Jos sinulla esiintyy virheitä, yksinkertaisesti käynnistää vuonna vikasietotilassa , lataa ja asenna uusimman vakaan version sijaan.

Mitä kuljettajat?

Kuljettajat ovat pices koodia, joka toimii viestinnän silta yksi osa tietokoneen, kuten reuna, ja Windows. Niiden avulla käyttöjärjestelmä ja laitteiston ymmärtämään toisiaan ja toimimaan yhdessä kunnolla. On tärkeää pitää kuljettajan ajan tasalla, koska nämä viestintäyhteydet ovat tärkeää pitää selvä. Uudet versiot myös vähentää virheitä ja parantaa suorituskykyä.Kannettavien akut Fujitsu Siemens Amilo Li2735 BTP-B4K8 BTP-B5K8

Vaikka Kuljettajan Reviver pitää kaikki kuljettajan ajan tasalla, pitää mielessä, että se ei koske beta ajurit, stabiili vain niistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti