lauantai 28. kesäkuuta 2014

Kaikki Windows 7 Libraries

Vaikka Windows 8 on uusia uria tuomaan touch työpöydälle OS, monille käyttäjille on vielä paljon vielä opittavaa edeltäjänsä, Windows 7. Senkin jälkeen lähes neljä vuotta, monet käyttäjät ovat edelleen löytää työkaluja ja menetelmiä, jotka tekevät käyttöjärjestelmän tehokkaampi moniin käyttötarkoituksiin.

What are Libraries in Windows 7? 
Kirjasto-näyttö, joka näyttää kaikki kirjaston luokat.

MITÄ KIRJASTOT WINDOWS 7?

Yksi väline, joka voisi mahdollisesti tulla tärkeä monille käyttäjille on Windows Library. Pinnalla, Kirjastot näyttää paljon kuin kansioita, joita on käytetty järjestää tiedostoja, koska Windows 3.0 vuonna 1990. Itse Kirjastot voivat käyttäytyä kuin kansioita: ne voivat sisältää tiedostoja ja alikansioita niitä. OS sisältää neljä kirjastoa oletuksena – Dokumentit, Musiikki, Kuvat ja videot. Käyttäjä voi valita käyttää näitä, tai ne voivat myös nimetä uusia kirjastoja räätälöity omiin käyttötarkoituksiin.

Muitakin kuin että sijainti, kuten mikä tahansa hakemisto, jonka mukaan uusia kansioita voidaan sijoittaa, yhtäläisyyksiä perinteisiä kansioita pääty tähän. Käyttöön ominaisuus Windows 7, Kirjastot ovat todella suunniteltu tuomaan tiedostoja useissa eri paikoissa yhteen paikkaan. Se voi toimia bin mahdollistaa helpon pääsyn usein käytettyjä asiakirjoja, missä he voisivat oleskella levyn.

Kun suunnattu etsiä tiettyihin paikkoihin , Kirjastot voivat myös käsitellä järjestämällä useiden kohteiden yhteen paikkaan, kuten musiikkitiedostoja tai Kokoelman digitaalisia valokuvia. Sinänsä Kirjastot voivat varasto valokuvia tai tullut hermokeskus musiikkia tai video kokoelma. Tämä järjestelytoimikunta toiminto, paljon enemmän kuin mikään muu, korostetaan ottaa joitakin tai kaikki tiedostot tai kansiot olla osa erityistä kirjasto.

What are Libraries in Windows 7? 
Lataukset kirjasto, joka osoittaa lataukset useammista paikoista yoru PC.

MITEN KIRJASTO WORKS

Kun tiedosto on osa kirjaston, joka tiedosto ei tarvitse olla samassa kansiossa kuin muut tiedostot tyyppiä samaan tietokoneeseen. Järjestämällä kokoelma asuvat useita lähteitä on hyvä esimerkki siitä, miten kirjasto voi tehdä järjestämistä koko kokoelma paljon yksinkertaisempi.

Ottaa digitaalisia valokuvia yhtenä esimerkkinä. Yleinen kuvapankissa monille perheille kuluvan päivän ja ikä voivat koostua erikoismallistolle tallennettu useiden älypuhelimet sekä muistikortteja oma kamera. Jos käyttäjä lataa kuvia kaikki kolme puhelimet heidän tietokone, heidän PC todennäköisesti on kolme tiedostojen sijainnin tai kolme erillistä kansiota, joista jokainen sisältää valokuvia. Arkisto kuvia oma kamera voidaan sijoittaa ulkoisen kovalevyn, jolla on oma kansioita.

Ei ole väliä missä tietokone niitä puhelimen tiedostot saa kaadetaan, kuvia kaikista kolmesta puhelimet ja ulkoinen kovalevy voi olla osa Omat kuvatiedostot Library. Sisällä Library, käyttäjä voi seurata, järjestää tai järjestää niiden valokuvia asuvat kaikki neljä paikkaa yhdessä paikassa.

Kannettavien akut FIC GT1W GR1 GR2 LM1W LM2W LM77W LM10W LM13W

RAJOITUKSET LIBRARY

Yksi tärkeä ero on, että kirjastot eivät näe tiedostoja eri muita koneita, jotka liittyvät vain verkkoon, mutta ei ole indeksoitu – katso Microsoftin täydellinen selvitys .

Esimerkiksi tallennettuja tiedostoja muistitikulle ja tulostinta ei voi nähdä kirjasto. Samoin tiedostoja toisessa tietokoneessa, vaikka se jakaa samaan Wi-Fi-verkkoon, ei voida nähdä osana Kirjastot tärkeimmistä tietokoneen.Kannettavien akut Fujitsu-Siemens Amilo Pa1510 Pi1505 Pi1506 Pi 2515 Pi2512 Pi2515 Li 1820

Paljon enemmän kuin pelkkä kansioita, Windows 7 Kirjastot voivat hyödyntää kankea sähköisten kokoelmien jotain helpommin hallittavissa. Kun yhä useampi omaisuuttamme tullut virtuaalinen, se on yhä tärkeämpää pitää ne selvästi edessä ja valvonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti