maanantai 23. kesäkuuta 2014

Vahvistamisesta MSVCR100.DLL on kateissa kysymys tietokoneeseen

Sillä ei ole väliä, onko olet juuri asentanut uuden ohjelman, tai jos olet käyttänyt sitä jo vuosia – saada MSVCR100.dll virhe voi olla erittäin turhauttavaa. On vähän osviittaa, joten vahvistamisesta ongelma voi tuntua mahdottomalta. Onneksi vastaus on hyvin yksinkertainen, ja muutamassa minuutissa voit olla vauhtiin taas.

Miksi saan tämän virheen?

Lyhyt versio on, saat tämän virheen, koska MSVCR100.dll puuttuu tai on vioittunut. Se ei todellakaan ole kovin hyödyllistä, vaikka. Tämä tiedosto on itse asiassa olennainen osa pala ohjelmisto kutsutaan Microsoft Visual C + + 2010 Redistributable Package, ja sitähän puuttuu tai on vioittunut. Vaikka tämä ei ehkä riitä poistamaan asioita ollenkaan sinulle, se on askel oikeaan suuntaan.

On monia toimintoja, jotka lähes kaikki ohjelmisto käyttää. Vuoksi väite, sanotaan vaikka että sen sijaan kryptinen DLL tiedostoja, puhumme vasarat, ruuvimeisselit, sahat ja jakoavaimen. Yksinkertaisia ​​työkaluja, joita käytetään yhä uudelleen ja uudelleen suorittaa perustoimintoja. Mitä tämä ohjelma tekee on luoda hieman työpaja tietokoneen sisällä, joka on kaikki nämä työkalut siihen, helposti saatavilla kaikki muut ohjelmistot asuvat tietokoneellesi. Joka pitää tietokoneesi puhtaampaan ja tehokkaampaan, koska jokainen pala ohjelmisto ei tarvitse tulla näitä perus kohteita niiden työkalupakki.

Tässä tapauksessa sinun vasara on rikki tai puuttuu. Se ei ole oikeastaan ​​väliä liikaa, miksi se on mennyt, vain että ohjelmisto yrität ajaa tarpeisiin, ja saa sitä. Kun olet menossa on upouusi kopion työpaja, Microsoft on se ladattavissa ilmaiseksi, joten ei ole mitään syytä huoleen.

Miten Korjaa ongelma

Fixing the MSVCR100.DLL is Missing issue on your PC 
Älä anna tämän virheilmoituksen pilata päiväsi.

Ensimmäinen askel vahvistamisesta tämä ongelma on nähdä, jos käytät 64-bittinen Windows tai 32-bittinen.

  • Windows XP, mene Käynnistä-valikkoon ja valitse Suorita. Winver ja paina Enter.
  • Windows 7 ja Vista, mene Käynnistä-valikko ja kirjoita Computer hakukenttään. Oikealla klikkaa sitä ja valitse Ominaisuudet. Tarvittavat tiedot on Windows Edition.
  • Windows 8-ohjeet ovat samat kuin 7, mutta sinun tulee olla aloitusnäyttö eikä pienempi valikosta.

Lataa oikean version Microsoft Visual C + + 2010 Redistributable Package suoraan Microsoftilta.

  • Koska tämä ohjelmisto on ilmainen Microsoft, ei ole mitään syytä ottaa riskiä saada ladata kolmannen osapuolen.
  • Mene microsoft.com ja etsiä Microsoft Visual C + + 2010 Redistributable Package. Sinua saatetaan luettelon ladattavat versiot.
  • Voit lajitella julkaisupäivän tai etsi vain SP1 (Service Pack 1) saada uusin versio.
  • Jos sinulla on 32-bittinen Windows, valitse x86 versio. Jos käytössäsi on 64-bittinen, valitse x64.

    Fixing the MSVCR100.DLL is Missing issue on your PC 
    Visual C + + paketti lataa sivun pitäisi näyttää suunnilleen tältä.

  • Lataa ja asenna ohjelma. Seuraa ohjeita lisätä tämän työkalupakin järjestelmään.
  • Käynnistä tietokone uudelleen, jos et ole jo tehnyt niin, ja kokeilla ohjelmiston uudelleen. Saamasi virheilmoitus olisi mennyt.

Vaikka onkin valitettavaa, että MSVCR100.dll virheilmoitukset eivät anna lisätietoja edessä, ratkaisu on hyvin yksinkertainen. Seuraa näitä ohjeita saada tietokoneen toimintaa taas normaalisti. Tämä ohjelmisto ei päivity usein, joten kun olet tehnyt sinun ei pitäisi törmätä tähän ongelmaan hyvin pitkän aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti