perjantai 20. kesäkuuta 2014

Miten voin vähentää ylikuumeneminen ongelmat My PC?

Kun tietokone ylikuumenee, se voi aiheuttaa monia ongelmia sisäistä toimintaa tietokoneen, koska keskusyksikkö ( CPU ) alkaa olla liian kuuma, voi aiheuttaa merkittäviä ongelmia sen toiminnassa. On monia tapoja korjata tämä suhteellisen yleinen ongelma ja estää ylikuumenemisen, joten se ei aiheuta raskauttavia jäädyttäminen ja muiden odottamattomien häiriöiden, jotka voivat johtaa työpaikan menetys tai tärkeitä tiedostoja.


MITEN TIETÄÄ, MILLOIN YLIKUUMENEMINEN ON ONGELMA

Diagnosointi tietokone ongelma voi olla vaikea tehtävä. Eri oireet johtuvat eri asioita, ja PC ylikuumenemisongelraia myös sisältää ominaisuuksia ainutlaatuinen heille. Oireita ylikuumenemisen tietokone ovat yleensä melko laaja, mutta on olemassa keinoja määrittää, jos se on ongelma.

Yksi asia, olet todennäköisesti kokea on järjestelmä kaatuu . Jos tietokone odottamatta kaatuu usein ilman sinua yrittää sammuttaa sen, se voi tarkoittaa, että tietokone ylikuumenee. Monet ongelmat voivat aiheuttaa tietokone kaatuu, mutta jos tietokone kaatuu pian käynnistyksen jälkeen se ylös, se voisi johtua tietokoneen ylikuumenemisen ongelmia. Ohjelmisto jäädyttäminen ja hidastuminen kun yrittää suorittaa toimia voidaan yleensä edeltää järjestelmän kaatumisen. Koska kaikissa tietokoneissa on sisäänrakennettu lämpötilan tunnistus, jos tietokone kuumenee liikaa mukaan se alue, se reagoi sen mukaisesti.

Kun tietokone jumiutuu ja täysin lukitsee jopa siihen pisteeseen, jossa mikään ei ole toteutettavissa ja mahdollisuus sammutettu kunnolla ei ole saatavilla, tämä voisi johtua tietokoneen ylikuumenemisen ongelmia. Manuaalisesti käynnistämättä tietokonetta yleensä korjaa tämän ongelman väliaikaisesti. Yritä välttää liikaa avoinna ohjelmat, jotka vievät liian paljon prosessoritehoa kerralla.

Lukuun ottamatta kaatuu, uudelleenkäynnistyksen satunnaisesti voi tapahtua, jos tietokone käynnistyy automaattisesti uudelleen ilman varoitusta normaalin ajon aikana. Jos näin tapahtuu usein, kuten kaatuu tai suljetaan, PC ylikuumenemisongelraia voisi jälleen olla syyllinen.

Muita oireita ylikuumenemisen ovat: tietokone kieltäytyy käynnisty, sininen näyttö kuolema (kun näyttö muuttuu täysin sininen, pysäyttää kunkin operaation jälkeen ja näyttää virheilmoituksen), kovia ääniä sisällä tietokoneen, ja jos prosessori tuntuu kuuma kosketa ulkopuolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti