maanantai 30. kesäkuuta 2014

Ohjelmisto, jota käytetään purkaa media ei ole käytettävissä tässä järjestelmässä

"Ohjelmistoa, jota käytetään purkaa media ei ole asennettu tähän järjestelmään. Asentaminen oikein dekooderit tiedostoja olet työskennellyt voi auttaa korjaamaan ongelman." Onko tämä virheilmoitus tuttuja? Onko se popping näytölle, kun Adobe tuotteita tai videoiden? Seuraavassa joitakin vaiheita voit selvittää ongelman.

Miksi tämä virheilmoitus näkyy

Windows is telling me the software used to decode media is not available. Help! 
Esimerkkinä tästä virheilmoitus. Opi selventää sitä alla.

  1. Adobe tiedostot ovat liian suuria

    Tämä virheilmoitus voi usein näkyviin käytettäessä Adobe Encore tai Adobe Premiere ja tuoda erittäin suuri kuva tai video. Syynä on, että versio Adoben käytät on kokorajoitus, ja sen sijaan kerron tämän, se vaan ei purkaa tiedoston. Korjata tämän ongelman, jos muutat kuvan tai videon ole suurempi kuin 4096 x 4096 pikseliä. Koska 4K resoluutio on 4096 x 2160, tätä kokoa pitäisi riittää kaikille, nyt.

  2. Sinulta puuttuu koodekki

    Tämä virhe ilmenee useimmin Windows Vista. Yrität toistaa elokuvatiedoston ja se heittää jopa tämän virheilmoituksen sijaan leikkii tiedoston. Tämä johtuu siitä, että sinulla ei ole oikeutta koodekki asennettuna. Puuttuvat koodekit, tai koodaaja / dekooderit, voi usein estää sinua pelaamasta mediaa tietokoneellesi. Tässä miten korjata tämä.Kannettavien akut Fujitsu FOX-EFS-SA-22F-06 SMP-EFS-SS-22E-06

    Lataa FFDSHOW

    FFDSHOW on ilmainen koodekki, joka mahdollistaa elokuvien toistoa monissa eri muodoissa Windows PC. Kun olet asentanut FFDSHOW, se on hyvä veto elokuvan tiedosto nyt pelata Windows Media Player, VLC tai muita ohjelmia. Napata tämän koodekki Sourceforgen sivun ja antaa sille yrittää.

  3. Et ole viemässä hakemuksesi järjestelmänvalvojana

    Tämä viesti voi esiintyä myös ajamalla Adobe tai muita ohjelmia ilman oikeat käyttöoikeudet. Tämä on helppo korjata: klikkaa hiiren oikealla app kun käynnistää sen, ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana. Tarvitset järjestelmänvalvojan salasana. Sen jälkeen tämä virhe pitäisi hävitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti