lauantai 14. kesäkuuta 2014

Hallita ja vapauttaa RAM Windows

RAM (Random Access Memory) on tärkein osa tietokoneen, jonka avulla voit käyttää tietoja suoraan sattumanvaraisesti, eikä luottaa tiettyyn fyysiseen paikkaan. Jos olet huomannut, että tietokone on hidas tai näyttää olevan vaikeuksia käynnissä ohjelmia, todennäköisimmin ongelma on, että sinun täytyy hallita muistia tehokkaammin ja puhdistaa tietokoneen muistiin. Tässä artikkelissa käsitellään joitakin yhteisiä tapoja hallita ja vapauttaa muistia Windows XP, 7, ja 8.

Liian monet ohjelmat

Liian monet ohjelmat tietokoneeseen voi vaikuttaa muistiin ja aiheuttaa tietokoneen hidastaa. Monet tietokoneet näinä päivinä on esiasennettu ohjelmia, mutta et välttämättä tarvitse niitä kaikkia. Saatat myös haluta päästä eroon ohjelmia, joita et enää tarvitse tai käytä. Jotkin näistä ohjelmista voi sisältää pelejä, lisäosia sivustot, kuten eBay, ja tekstinkäsittely-ohjelmisto, kuten Microsoft Word-tai OpenOffice. Seuraa ohjeita poistaa Windows XP: ssä, 7, ja 8.

Ohjelman asennuksen poistaminen

Windows XP:

  1. Napsauta Käynnistä
  2. Valitse Ohjauspaneeli
  3. Valitse Lisää tai poista sovellus
  4. Valitse ohjelma, jonka haluat poistaa
  5. Valitse Poista
  6. Klikkaa Yes vahvistamaan vahvistus pop-up (olla tietoinen siitä, etteivät kaikki ohjelmat kysyy vahvistusta)

Windows 7:

  1. Napsauta Käynnistä
  2. Valitse Ohjauspaneeli
  3. Klikkaa poistaa ohjelmia
  4. Valitse ohjelma, jonka haluat poistaa
  5. Klikkaa Poista yläosassa ikkunan
  6. Klikkaa Yes vahvistamaan vahvistus pop-up (olla tietoinen siitä, etteivät kaikki ohjelmat kysyy vahvistusta)

Windows 8:

  1. Paina Windows-näppäin + X
  2. Klikkaa Desktop
  3. Valitse Ohjauspaneeli
  4. Klikkaa poistaa ohjelmia
  5. Valitse ohjelma, jonka haluat poistaa
  6. Klikkaa Poista yläosassa ikkunan
  7. Klikkaa Yes vahvistamaan vahvistus pop-up (olla tietoinen siitä, etteivät kaikki ohjelmat kysyy vahvistusta)

Manage and Free Up RAM in Windows 
Korostettu ohjelma Windows 8, jossa Uninstall yläreunassa ikkunan

Käyttämällä vähemmän RAM Vaikka käytät tietokonetta

Kun käytät tietokonetta, sinulla voi olla useita eri ohjelmista ja prosesseista käynnissä kerralla. Jotkut näistä ovat ohjataan tietokoneen pitääkseen järjestelmän vakaa, mutta jotkut ovat henkilökohtaisia ​​ohjelmia, et välttämättä tarvitse auki kyseisenä ajankohtana. Jotta voitaisiin vähentää joitakin rasittaa muistia, sinun pitäisi sulkea ohjelmia, et käytä. Jotta nähdään vain, mitkä ohjelmat ovat käynnissä kerrallaan, voit avata Task Manager.

Avaaminen Task Manager on sama riippumatta siitä, mitä versiota Windows-käytät. Kaksi tapaa avata sen ovat oikealla klikkaamalla tehtäväpalkkiin, joka on alareunassa näytön, jossa sinulla on ohjelmia auki, ja klikkaamalla Task Manager tai painamallaCTRL + ALT + DEL. Windows XP, Task Manager pitäisi keksiä välittömästi; Windows 7 ja 8, voit ryhtyä musta ruutu jossa useita vaihtoehtoja. Valitse Tehtävienhallintaalareunassa.

Task Manager avulla voit tehdä monia asioita tietokoneen kanssa, kuten sulkemalla ohjelmia, jotka eivät vastaa, sulkematta ohjelmia et tarvitse juuri nyt, ja Windows 8 invaliditeettiin käynnistysohjelmien. Vain sammuttaa ohjelmia, jotka tiedät eivät näy järjestelmässä, kuten tekstinkäsittely ohjelmistoja, pelejä, chat-ohjelmista ja Internet-selaimen. Jos et ole varma, mitä ohjelma on, se on parasta jättää yksin; sammuttaa järjestelmän ohjelmat voivat aiheuttaa tietokoneen tulla epävakaa ja se täytyy käynnistää uudelleen.

Startup Programs vaikuttavat Your RAM

Startup ohjelmat ovat ne ohjelmat, jotka alkavat näkyä automaattisesti heti, kun käynnistät tietokoneen päälle. Näitä voivat olla chat-ohjelmia, kuten AIM ja Skype, anti-virus, ja joitakin pelejä, mutta myös kannalta tärkeät ohjelmat tietokoneessasi. Ottaa merkityksetön ohjelmat alkavat heti, kun Windows käynnistyy voi vakavasti hidastaa tietokonetta, ja joissakin tapauksissa aiheuttaa sen hilloa, koska se yrittää avata ohjelmia se todella täytyy suorittaa. Onneksi useimmissa ohjelmissa tämän tyyppi voidaan helposti muuttaa asetuksia muuttamalla. Voit myös poistaa ohjelmia käynnistymästä tietokoneen kanssa käyttämällä Task Manager Windows 8:

  1. Klikkaa hiiren oikealla tehtäväpalkissa ja valitse Tehtävienhallinta
  2. Klikkaa Startup
  3. Korosta ohjelma et halua niin käynnistyksen ohjelma
  4. Valitse Poista käytöstä näytön oikeassa alakulmassa

Manage and Free Up RAM in Windows 
Task Manager Windows 8

Jos haluat muuttaa asetuksia ohjelman, sinun on parasta muuttaa asetuksia ohjelmassa itse, jotta sen ei tarvitsisi muokata rekisteriä tai menee itse järjestelmää. Rekisterin muokkaaminen tai muuttamalla järjestelmää olisi tehnyt joku jolla on tekninen tietämys, koska muuten vaarassa vahingossa poistaa jotain kriittinen turvallisen toiminnan tietokoneellesi. Useimmat ohjelmat avulla voit muuttaa asioita, kuten tämä niiden asetukset, usein alle Yleiset-välilehti. Esimerkiksi chat-ohjelma AIM (AOL Instant Messenger), mahdollisuus valvoa, ovatko ohjelma käynnistyy, kun Windows käynnistyy sijaitsee valitsemalla Asetukset, sitten Kirjaudu sisään / Kirjaudu ulos ja valitsemalla tai poistamalla valinnan Käynnistä AIM Windowsin käynnistyessä .


Ostavat enemmän RAM

Jos mikään näistä korjauksia auttavat tietokoneesi toimimaan paremmin, saatat tarvitsee vain enemmän muistia tietosi. Tämä voidaan toteuttaa ostamalla uuden tietokoneen tai ostamalla lisää muistia asentaa. Koska tämä voi olla vaikea tehdä, jos et tiedä miten asentaa sen turvallisesti, se on hyvä idea tehdä kaiken voit puhdistaa tietokoneen muistiin.

Tehokas hallinta muistin avulla tietokoneesi toimimaan nopeammin ja antaa sinulle puhtaampaa ja vakaampi. Varmistamalla, että poistat tai poistaa tarpeettomia ohjelmia, pitää avoimet ohjelmat minimiin, kun käytät tietokonetta, ja pitää määrää käynnistysohjelmien mahdollisimman alhaisena, huomaat, että tietokone kestää kauemmin ja työskennellä nopeammin, mikä säästää rahaa ja turhautumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti