sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Käyttämällä Etsi Käynnistä-valikon Reviver 2

Hakukentän Start Menu Reviver tarjoaa paljon valtaa muutamalla näppäimen painalluksella näppäimistön. Tässä on, miten tehdä kaiken irti.


Video Transcript:

Hei, Mark täällä ReviverSoft. Tänään aion näyttää sinulle muutamia asioita, joita voit tehdä hakuvalikon toiminnallisuuden Start Menu Reviver. Nyt, Käynnistä-valikko Reviver oli toimialalla version yksi, ja se on edelleen haku versiossa kaksi, se on yksi suuri tuotteen ominaisuudet. Sen avulla voit todella nopeasti ja helposti saada alueen oman tietokoneen tai sovelluksen, tai tiedosto, joka etsit ilman tehdä liikaa. Sinä vain Avaa Käynnistä-valikko ja ala kirjoittaa. Yksi tyypilliset asiat sinun kannattaa tehdä, on etsiä nimen sovellus, jonka haluat avata, joten jos aloitat kirjoittamisen "Driver reviver", näet luettelon mitään "Driver reviver" nimissä tulee keksiä, mukaan lukien sovellukset, asetukset, tiedostot "Oma tietokone".

Näistä hakutuloksissa, yksi hienoa voit tehdä on todella vetää mitä tämä on suoraan Käynnistä-valikko Reviver. Voit tehdä laatta pois mitään vaihtoehtoa, jotka näet täällä hakutuloksissa. Se on todella nopea ja helppo tapa etsiä jotakin, joka haluat lisätä kuin laatta. Toinen suuri asia, että voit tehdä hakutoiminto ei voi itse etsiä ohjauspaneelista tai asetukset ovat tietokoneen. Jos etsit jotain perustaa tulostimen, voit tehdä haun sanalla "kirjoitin" ja se löytää kaikki asetukset tietokoneessa, jotka liittyvät "kirjoitin." Voit tarkastella Laitteet ja tulostimet täällä, ja se vie ohjauspaneeli alueella tietokoneellesi, jolloin voit lisätä tulostimen, tai muuttaa tulostimen, tai muuttaa oletuksena printer.You voi myös tehdä saman Bluetooth. Jos sinun pitäisi etsiä "Bluetooth" näet kaikki asetukset, jotka liittyvät tietokoneesi Bluetooth.

On huomattava määrä valtaa tässä hakukone. Voit etsiä tiedostoja, voit etsiä sovelluksia, voit etsiä tietokoneen asetukset, siellä on paljon voit tehdä täällä. Olen ehdottomasti sinun kannattaa aloittaa kirjoittamalla, kun avaat Käynnistä-valikko Reviver sijaan selata valikkoa ja yrittää löytää sovelluksen tavalla. Luulen huomaat hyvin nopeasti, että teemme sen tällä tavalla ja teet hakukenttä on erittäin nopea ja helppo tapa saada mitä etsit. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja tätä ominaisuutta, Mielelläni kuulla niitä. Voit joko kommentoida kommentin osiosta, tai voit ottaa yhteyttä meihin REviverSoft.com. Kiitoksia kuunteluun, ja toivon näkeväni teidät tulevaisuudessa video.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti