maanantai 23. kesäkuuta 2014

Opas BUGCODE USB-ajuri Blue Screen of Death Error

BUGCODE_USB_DRIVER BSOD (Blue Screen of Death) virhe saattaa näkyä aikana alustusprosessia Windows Vista, XP ja 2000, ja Windows 7 ja 8. Se tarkoittaa, että on tapahtunut virhe, jotka liittyvät asennetut USB-laitteet, kuten emolevyn ja liitetiedostoja, tai virhe on kohdannut ladattaessa USB-laiteohjaimen. Tämä virhe aiheuttaa shutdown tai reboot valtion vahinkojen estämiseksi ja tallentamattomien tietojen katoamisen.

Tämä BSOD virhe esiintyy myös tietokoneiden Windows 7 ja Windows Server 2008 R2, kun järjestelmä palautuu lepotilasta, kun USB-komposiitti laite, joka tukee Selective Suspend ominaisuutta käytetään.

Tämä BSOD virhe tunnetaan myös nimellä "BUGCODE_USB_DRIVER" ja "STOP 0x000000FE". Jotkut käyttäjät Windows ovat raportoineet tämän virheen, joka yleensä tulee näyttöön alustuksen aikana järjestelmä:

BUGCODE USB-ajuri

Kannettavien akut Dell Inspiron 14R (4010-D330) 14R (4010-D370HK)

Voit ratkaista BUGCODE_USB_DRIVER BSOD virhe asentamalla uusimmat päivitykset tai Hotfix for Windows, joka suoraan käsitellä tätä asiaa. Kun olet ladannut Hotfix Microsoft tukisivustosta, joudut käynnistämään tietokoneen tarkistaa, jos virhe on ratkaistu.

Jos BSOD virhe on toimintahäiriön vuoksi USB-laite, voit ratkaista ongelman poistamalla laitteen ja korvaamalla se yksikkö, joka toimii kunnolla. Päivittäminen laiteajuri viimeisin versio auttaa myös korjata virheen.

Asentamalla uusimmat Windows-ohjelmistopäivitykset, sekä kriittiset ja ei-kriittiset, myös auttaa ratkaisemisessa BSOD virheitä. Voit asentaa päivitykset manuaalisesti avaamalla Internet Explorer (IE), klikkaamalla turvallisuus-, Windows Update ja seuraa ohjeita ja ohjeita, jotka näkyvät näytöllä. Kun käytät IE 7 tai sen vanhemmat versiot, avaa selain, valitse Työkalut ja sitten Windows Update.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti