maanantai 30. kesäkuuta 2014

Start Menu on tulossa takaisin Windows 8

Tänään Microsoft ilmoitti, että "myöhemmin" tänä vuonna he lisäämme uuden Start Menu takaisin Windows 8 osana Käyttöjärjestelmä päivitys. Jos haluat kuulla lisää ilmoituksen pystyt tämän artikkelin Paul Thurrott. Olen myös kuvakaappaus alla, mitä ehdotetaan näyttää.

Windows 8 Start Menu

Kannettavien akut FUJITSU-SIEMENS AMILO Li-3710 Li-3910 Pi-3560 Pi-3660

En ole ollenkaan yllättynyt uutisesta, että Start Menu on tulossa takaisin Windows, eikä muiden pitäisi todella. Olemme aina odottaa sitä palauttaa, koska kritiikkiä siitä, ettei Start Menu navigoinnissa alustan työpöydällä koskaan laantunut, vaikka Käynnistä-painiketta palautetaan Windows 8.1. Itse rakastan Windows 8 ja toivon, että uudelleen Start Menu kannustaa enemmän ihmisiä päivittää uuteen käyttöjärjestelmään.

MITÄ TÄMÄ TARKOITTAA START MENU REVIVER?

Kuten olen maininnut muiden blogikirjoituksia, alkuperäinen syy kehitimme Start Menu Reviver oli, koska tiesimme, että puute Käynnistä-painiketta ja Käynnistä-valikon Windows 8 aiheuttaisi suurta turhautumista sen käyttäjille, ja lopulta vaikuttaa negatiivisesti sen hyväksymistä. Koska meidän filosofia täällä ReviverSoft on auttaa asiakkaitamme "rakastavat tietokone uudelleen", ryhdyimme vahvistamisesta tämä ongelma.

Tavoitteemme Start Menu Reviver ei ole muuttunut. Tavoitteenamme on tehdä paras mahdollinen Käynnistä-valikon Windows 8 (ja Windows 7), ja sen avulla on saatavilla kaikille, jotka haluaa käyttää sitä – onhan se on ilmainen. Tärkeintä on, meidän käyttäjät rakastavat Start Menu Reviver, joten jatkamme kehittämään ja tukemaan tuotteen. Tässä muutamia kommentteja niistä:

Kiitos tästä erinomaisesta ilmainen ohjelma, jotain, että M $ on ottamassa Win 8! – Phil W

Kannettavien akut FIT BP-8050 BP-8050(P) BP-8050(S) BP-8050i

Kiitos. Teit Win 8.1 käyttökelpoinen. Paras tuote siellä tätä. – Richard B

Olen hyvin harvoin antaa mitään tuotetta palautetta, mutta olen ladannut ja asentanut Start Menu Reviver on uusi kannettava tietokone Käytän eilen ja se on todella Jumala lähettäisi. Työskentely Windows 8-järjestelmän on painajainen. En usko, että tätä tuotetta ei saa olla …. Kiitos loistava tuote ..! – Micheal M

Olen itse kuten Windows 8.1 ja kuten käsite kojelautaan kun kirjaudun sisään Se on siistiä. En todella kaipaamaan vanhoja alku menu, olin OK ilman sitä. Päätin kuitenkin kokeilla tuotetta, ja olen todella vaikuttunut! Se on kädet alas parannus tahansa käynnistysvalikon / näytön olen nähnyt tähän mennessä. Toimiiko se Linux liikaa? :) –David H

Käynnistysvalikon näyttää miten MS olisi voinut kuvitella sen ensimmäinen paikka. Portaalin välillä työpöydän ja modernin rajapintoja kanssa modernin laatta ilmeen, asetukset, työpöydän ohjelmat ja sovellukset keskuudessa. Nero. Toivotan sinulle parhaiten. Kiitos. – Sean

Kannettavien akut Fujitsu-Siemens Amilo Pro V-3545 V-8210 4400mAh

Käytän käynnistysvalikon reviver Windows 7 ja se on erittäin hyvä, paljon parempi kuin standardi Windows-valikko. Tämä ohjelmisto on oltava ja olen erittäin suositella sitä kenellekään, ovatko ne Windows 7 tai Windows 8 alustoille. – Ian W

Tämän palautteen jatkuu ja jatkuu. Pidän erityisesti viimeinen kommentti. Ian käyttää Käynnistä-valikon Reviver hänen Windows 7 tietokoneen ja hän ei ole yksin. Lähes 10% meidän käyttäjät käyttävät Käynnistä-valikon Reviver Windows 7. Ne korvaavat perinteiset Start Menu Start Menu Reviver!

Uusi Käynnistä-valikon Windows 8 on ehdottomasti askel oikeaan suuntaan Microsoftin. Se lievittää iso kipu piste ihmiset harkitsevat päivittämistä Windows 8, erityisesti liike-ja yrityskäyttäjien. Tästä huolimatta uskon, että tänään Start Menu Reviver on parempi Start Menu, ja mitä olen nähnyt ehdotetun Käynnistä-valikon Microsoft aikoo aloittaa myöhemmin tänä vuonna, Käynnistä-valikko Reviver jatkossakin paremmin Käynnistä-valikko lähitulevaisuudessa. Sen avulla voidaan lisätä personointi, se toimii paremmin touch, ja jos yksi päivä päätän, että en halua käyttää sitä voin vain sulkea sen alas ja kääntää sen takaisin, jos ja kun valitsen. Lopuksi, olen myös sitä mieltä, että näyttää paremmalta (oh, ja minä sanoin se on ILMAISTA liian).

Hienoa Windows-käyttöjärjestelmä on, että sinulla on mahdollisuus valita, miten käytät sitä. Jos et halua käyttää oletuksena tietoturvaohjelmisto Windowsin mukana, voit asentaa jotain muuta. Jos et ole tyytyväinen levy eheyttää apuohjelma Windowsin muitakin vaihtoehtoja voit käyttää. Pahus, jos haluat kääntää osoitin kissan voit tehdä senkin.

Joten jos olet tällä hetkellä tyytymätön Windows 8, koska ei ole Käynnistä-valikossa voit käyttää Start Menu Reviver ja jos sen jälkeen, Microsoft julkaisee Start Menu takaisin Windows 8, haluatko Start Menu, jonka avulla voit enemmän personointi ja monipuolisuutta sinulla valinta kokeilemaan ohjelmisto (tai jonkun muun) nähdä, jos haluat, että parempi.

Valitse viisaasti :)

SMR 2 Koti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti